Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,



Kali ini aku cuba nak memeriahkan lagi kontest yang dianjurkan oleh blogger. Sebabnya aku telah ditag oleh pendekar berkuda. Bukan sebarang orang yang tag aku ni, pendekar terulung tu. Mau kalau aku tak balas tag ni, habis aku kene tikam dengan pendekar..kehkeh

Kontest yang aku join ni bertajuk "Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool". Gambar tak nampak muka boleh jadi kool ker? Korang sendiri buat(tangkap gambar) pastu korang nilai sendiri. Cool ke tak kalau gambar tak nampak muka? hehe.






Meh tengok gambar yang aku pertandingkan...









Ha, ape cer gambar kat atas ni? Cool ke tak ni? Tak perlu la korang yang menilai, biar penganjur yang menilai..hehe Gambar ini ditangkap semasa mereka-mereka terlupa untuk menyiapkan kerja yang diberikan. Jangan terpedaya, yang sedang tangkap gambar ni pun tengah pakai helmet jugak tapi dia bukan aku..kehkeh

Jangan main-main, lebih 20 budak kelas kene dende pakai helmet terbalik ni. Betapa garangnya pensyarah kami. Lebih kurang 10 orang sahaja yang tidak didenda dan aku tergolong dalam yang terselamat dari di denda. Percaya ker? Percayalah!..:p

Syarat gambar yang hendak dipertandingkan..

" Letaklah mana2 pun gambar yg kamu mau pertandingkan...dalam entri tu juga..."

Tag 3 orang..

http://zealouszirconia.blogspot.com/
http://thesoundofgiggles.blogspot.com/
http://zairiedinzly.blogspot.com/

Tarikh tutup 25 03 2011

Untuk lebih lanjut, lihat entry Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool



p/s:adakah gambar tidak nampak muka anda cool?buktikan la..:p

54 Responses so far.

  1. serius tak cool....

    kelakar tahap raksasa dah ni~!

    miyahahahaha~!

  2. hahahha......kalau kelakor ko menang ze...

  3. gmbr kenangan nie beb! hahaha.. teringat lak aku zaman2 muda dulu.. kehkeh

  4. molmolla says:

    hahahahaahhaa!!! lawak okay.. tergelak2 aku malam2 bute ni tengok gambar contest kau..

    GILA cool. gudluck. aku rasa kau menang :D

  5. sejuk dowh gmbar kat atas...hahahahaha...teasa nk pnyepak je diri aku ni..glak xhenti2

  6. @Pendekar Berkuda sampai tahap raksasa yer..kehkeh

  7. @Nordin apa yang gi-lo nya? hehe

  8. @Faizal Fredley haha..harap masin la apa yang ko taip tu..:p

  9. @Zairie Husin masa ni la nak ingat zaman muda-muda..hehe

  10. @molmolla haha..terima kasih, amin..:p

  11. haha..sakit perut tengok pic tu! perempuan kot yang pakai helmet tebalik.kalau laki buleh trima lagik!

  12. zaMir says:

    apsal sume cam helmet baru je...hahaha!!!

  13. cool gile.haha helmet bau kedai;)

  14. @~Amny Rauhah~ ok apa perempuan pakai helmet terbalik..:p

  15. @zaMir zamir, dah nama perempuan yang pakai..mesti la bersih dan nampak baru..hehe

  16. @atiqa aris mana kamu tahu? tu helmet pinjam je tu..hehe

  17. macam mane dapat semua helmet tu? haha.
    dasat gila lec tu.

  18. Tanpa Nama says:

    hahahahha owh tidak..
    terpksa semua tuh hua3

  19. xcool..tp lawak...adui...skit pwot gelak sorg2

  20. patut dpt anugerah ni itu lecturer...

    hahaha...

  21. hahahahahhaaha
    tergolek2 dah tgk gmbr ni...adei
    kejam giler lect ni...
    gigih betul lect ni g amik helmet kan..hahaha

  22. @Pinky Pixie tu banyak helmet pinjam je tu..heheh

  23. @Tanpa Nama hahah..terpaksa kerana bersebab..:P

  24. @Farhana Sahri ala, kenapa tak cool lak..kehkeh :P

  25. @missSenget anugerah lecturer yang macamana tu? =)

  26. @vanilla ice lecturer tu tak kejam, anak murid dia tu yang tak buat keje..kehkeh

    helmet tu semua memang kene bawak sendiri..=)

  27. giler hemsem dow. kompem ko mng la bro.haha

  28. salam

    tak cool okeh..

    picture tu tahap kelakar dia naik rabak perot ini okeh... hahahahahha~~

    *follow here.

  29. fyna says:

    hahaahaha...adooooiiii..mmg sempoi la pic tue...





    jom singgah n follow belog saya..
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

  30. @apezs shah bahaya ni sampai rabak perut..kehkeh

  31. @fynasempoi tu yang dicari..:p

  32. hehehehe...yeke lecture yg denda??hehehee...menarik gak gambar tu...like...like...

  33. huahaha! cool sgt la tuu. :D

  34. @Farhan Zulhusmi memang lecturer yang denda, takkan pelajar nak belajar dengan helmet terbalik kan? =)

  35. kah3.. pecah perut aku tgk gmbo tu...hahahaa

  36. wahhh .
    kirenye semua orang ade helmet
    tsk . gile ahhh .

  37. @Gayahspears haishh, jaga perut tu..hehe

  38. @lassiegewdix yang kene dende jer ada helmet..=)

  39. ~sn~ says:

    ehhehee..setuju dengan semua komen diatas. Sporting giler cikgu carik denda macam tu.

  40. Anip™ says:

    kelakar kot gmbr tak cool ko, memang tak nmpk muke tp aku suke n buat aku tergelak, bwahahah

    BLOG GEMPAKZ SIOT

  41. @~sn~cikgu saya sangat tegas dan sporting..:p

  42. @Anip™ janji tak nampak muka tu penting..hehe

  43. hahahahaha..lawakkkkkk...mmg ade can nk menang neh...

  44. terbaekk!!
    gud luck! =)

  45. saiful says:

    hahaha,kesiannya mereka semua,sib baik x nampak muka,haahha

  46. @saiful tak nampak muka tu penting..hehe

  47. haha..t'baik punyer gambar.
    :D

  48. HadifaR_R says:

    Salam...
    Datang cni tengok peserta...
    TQVM join k :)
    Contest di tutup awal sedikit dari tempoh sebenar...bleh la datang k...huhu

    Pic ni lawak btl la...haha

Share