Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,



Bertarikh 21 Januari 2011, url zack-hacker.blogspot.com telah bertukar kepada www.zackentry.com/. Akhirnya dapat juga aku mempunyai domain blog sendiri. Ini pun hasil usaha aku join kontest nak menang domain dan tak sangka aku menang tempat kedua dapat domain.

Terima kasih kepada Kak Sumi kerana tolong settingkan domain untuk blog ini. Yang lain pun boleh dapat domain sendiri juga tapi rajin-rajinkan diri untuk join kontest domain percuma yang telah dianjurkan oleh blogger lain.

Tak menang hadiah tak mengapa, asalkan korang telah berusaha untuk join itu lebih penting.

Entry yang berkaitan..

Zack Zuhairi bukan Zack Entry
Aku bukan seorang hacker



p/s:sekarang nak tunggu hadiah dapat hosting pulak, macam best je wordpress..hehe

20 Responses so far.

  1. faiz says:

    akhirnya! huhu..tahniah bro!

  2. tahniah zack :)lps ni ko plak ley wa kontes domain kan :)

  3. Nabiel says:

    perghhh~
    sifu..sila tnjuk ajar~ekekeke=P

  4. @taufiq helios haha..tak berapa pakar lagi nak buat kontest domain ni..=)

  5. gila lah.. 1st time aku komen kat blogger berdot com nie.. hehehe

  6. @Zairie Husin haha..nanti komen la lagi yer..=)

  7. uwaaa...apeka ini sume...???

  8. congrattahneah ye ! =D

  9. Tahniah la bro..aritu ko ucapkan tahniah kat aku pasal tukar domain..sekarang aku ucapkan tahniah untuk ko lak sal dah pakai domain baru..Tahniah sekali lagi..hehe

  10. phewwwwwwwit !
    sudah bertukar :)

  11. zirconia says:

    tahniah ZE :D

    berbaloi2 usaha selama nie eh. pasnie takdela orang ingar hacker lagi :D

  12. mankl says:

    bagos ar spupu aku nih..haha

Share