Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,



Kali ini aku dipilih oleh Gayah Spears menjadi salah seorang juri untuk mengadili Damain Giveaway Pertandingan Template Tercantik. Sebelum ini pertandingan ini akan diadili melalui undian, tetapi disebabkan terdedahnya isu penipuan melalui autoblogwalking, pertandingan tersebut terpaksa diadili menggunakan khidmat juri.

Sebelum aku memulakan apa-apa bicara, klik gambar dibawah untuk memudahkan lagi pemahaman apa yang akan aku sampaikan.





Nampak dah blog mana yang paling ramai dapat undian dan blog mana yang paling banyak bagi referrer melalui nuffnang? Semua tu hasil dari sistem autoblogwalking, bukan hasil blogwalking sebenar. Cukup mudah, cukup jelas dan cukup untuk korang sendiri menilai etika pengguna autoblogwalking ni.

Tetapi malangnya mereka yang terlibat dengan sistem autoblogwalking, telah diban dari pertandingan ini.

Untuk lebih lanjut, baca sini Giveaway Penuh Kontroversi.


*************************************************************************************

Ok, tutup cerita penipuan ini. Berbalik kepada aku juri Kontest Pertandingan Template Tercantik. Rasa macam tak layak pulak sebab template blog aku sendiri pun tak berapa sangat, inikan pula jadi juti template tercantik. Tapi bukan aku sahaja juri, ada lagi beberapa juri yang telah dilantik bersama-sama untuk mengadili pertandingan ini. Alang-alang dah jadi juri, kasi promot sekali la pertandingan ni.

Syarat-syarat untuk menyertai :-

1. Wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com
2. Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang dan jangan lupa buat sidebar.
3. Tajuk entry korang mestilah Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears
4. Tag kepada 3 kenalan blogger
5. Copy dan paste link entri korang kat entri ni ya…
6. Kontest tamat pada 26 Januari 2011

Hadiah ;

Pertama :- Domain

Kedua :- Domain

Ketiga :- Domain

Saguhati :- Domain

~> Sebarang pertanyaan boleh tanya di sini ataupun ym id_gayahspears@yahoo.com

Salam. jaga diri hiasi peribadi~

Contest by,
Gayahspears

Untuk lebih lanjut, baca sini Domain Giveaway Pertandingan Template Tercantik.



Pastikan peserta yang menyertai pertandingan ini memastikan blog tidak menyukarkan juri untuk loading blog. Jika blog masing-masing senang jer nak singgah, aku akan bagi markah lebih sikit..hehe

p/s:tarikh tutup penyertaan belum tamat lagi, masih boleh lagi nak join. Selamat mencuba..=)

8 Responses so far.

  1. aku rasa template aku cantik.. xpe.. memeriahkan majlis wpun hgpa kata xcantik.. hehehe.. aku join..!

  2. cOnfuSeME says:

    errkk jumpa lagi juri..lari la,takut..:P

    chaiyok2...;D

  3. gua nyer paling buruk.arrrgh

  4. @Imran nyambek yeke?yang mana satu yer? =)

Share