Salam kepada semua,



Seperti biasa, minggu ini ada perlawanan Liga Perdana Inggeris(English Premier League). Perlawanan pada peringkat pertama sudah hampir selesai dan pasukan mana yang berada di posisi yang selesa bakal memperolehi gelaran juara agak cerah.

perlawanan tergendala sebab salji

Tapi malangnya pada minggu ini, terdapat banyak perlawanan yang tergendala disebabkan salji agak tebal. Al-maklum la, minggu depan mereka-mereka sambut hari krismas. Sekarang di sana mesti musim sejuk+tak+ingat+dunia..hehe Disebabkan salji ini, terdapat beberapa perlawanan terpaksa ditunda.

perlawanan tergendala sebab salji

Antara perlawanan yang terpaksa ditangguhkan adalah;

Arsenal VS Stoke City
Birmingham VS Newcastle United
Wigan Atletic VS Aston Villa
Liverpool VS Fulham

Antara perlawanan yang dapat diteruskan

Sunderland 1 - 0 Bolton Wanderers
Blackburn Rovers 1 - 1 West Ham United



Begitu juga pada perlawanan malam ini, dijangka semua perlawanan terpaksa ditangguhkan kerana salji.

Antara perlawanan yang dijangka akan tertunda pada malam ini

West Bromwich Albion VS Wolverhampton Wanderers
Blackpool VS Tottenham Hotspur
Chelsea VS Manchester United

Perlawanan yang tinggal

Manchester City VS Everton (Isnin)

Adeih, tak dapat la nak taw keputusan perlawanan SUPER SUNDAY di antara pasukan Chelsea melawan Pasukan Manchester United. Habis la jatuh banyak point aku minggu ni kat Fantasy Premier League ..=P






p/s:minggu ni ada 3 perlawanan jer..adess

4 Responses so far.

  1. faiz says:

    kalau main dalam salji cambest..huhu

  2. Fantasyaxx says:

    chelsea (:

  3. ZE says:

    pernah cuba ke?hehe

Share