Salam kepada semua,



Aku rasa ramai yang dah tengok movie Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1. Cerita ni aku tengok minggu lepas. Atas permintaan kawan-kawan, aku pun bawak dieorang tengok wayang. Dah tak tahu nak buat, wayang je la kan.

Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1

Apa yang boleh aku ceritakan cerita harry potter kali ini adalah untuk melindungi harry potter dari segala bencana. Ahli sihir lain bertindak untuk memberikan segala bantuan kepada harry potter walaupun jika terpaksa menggadaikan nyawa.

Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1

Masa ni semua menyamar jadi harry potter untuk mengelirukan pihak musuh

Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1

Misi melarikan bermula..vroom vroom alakazoom..=P

Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1

Dah, dah..jangan tengok lama-lama..korang ni mesti dah pikir ke depan..keke

Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1

gambar credit to en. google

Secara keseluruhan cerita ni aku bagi 6 bintang dari 10. Dari segi aksi dia agak menarik tetapi aksi dia sangat sedikit berbanding dengan movie unstoppable . Terlalu panjang sangat bercerita sampai 2 kawan aku tidur masa tengok wayang. Yang sorang tu lagi la, dah 4 kali tidur bangun siap cakap lagi "aku dah 4 kali tidur, tak habis lagi citer ni?"..hehehe Cite ni memang lama 2 jam 27 minit. Boleh tahan la citer ni..=)







p/s:siapa nak tengok Narnia, jom..=)

16 Responses so far.

  1. princess says:

    huhu. jalan cerita macam slow sikit kan?

  2. faiz says:

    jalan cerita slow..tapi x sabar nak tgk the nexe part..sebab tongkat sakti you-know-who dapat tu xde kuasa pun..huhu..

  3. nur says:

    bosan skit..nak tgk anrnia..nak3...

  4. zirconia says:

    nak tengok narnia!

  5. Deyla says:

    yup2. jalan cerita agak slow. tapi, tetap enjoy sebab memang adore tgk friendship diorang. :D

  6. Rara says:

    tak tengok lagi la citer ni. tapi ramai kata kureng.

  7. aida says:

    jom tengok narnia jom!!
    xkira apa org cakap,aku tetap suka harry potter. buku ngn movie

  8. ZE says:

    ha'ah..kurang berminat sgt slow2 ni

  9. ZE says:

    tak sabar yer..=)

  10. ZE says:

    tu la, dieorang berlakon dari kecik kot..memang friendship habis..=)

  11. ZE says:

    tak pe, tengok narnia pulak yer..=)

  12. ZE says:

    wow..fanatik harry potter ni..hehehe

  13. .copie says:

    kalo aku tgk skali msti aku join tdo.
    hehee

  14. ZE says:

    ceh!tu bukan tengok wayang..wayang yang tengok ko..=)

Share