Salam kepada semua,



Harini belek-belek surat khabar Metro online, tiba-tiba ternampak gambar seorang blogger yang terkenal tak lain tak bukan dia adalah hanis zalikha . Kalau tak silap, cik Epal dah update pagi-pagi pasal ni..=)

hanis zalikha

Nak tahu cerita yang atas tu, beli la surat khabar atau baca di metro online yer..hehe

hanis zalikha

Baru-baru ini hanis zalikha telah diumumkan antara 10 orang carian terbanyak di google. Di dalam carta google, hanis zalikha menduduki tempat keenam telah mengalahkan Siti Nurhaliza yang menduduki tangga ke 9 dalam carta.

hanis zalikha

Antara list 10 carian terbanyak di Malaysia

hanis zalikha

hanis zalikha

hanis zalikha

sumber gambar Zeitgeist 2010

hanis zalikha

hanis zalikha

Ramai jugak follower dengan fan page dia. Puluh ribu kot. Bayangkan kalau dia update, berapa ramai pulak yang baca. Itu belum lagi yang dalam bloglist dalam blog. Memang ramai la pengunjung blog hanis ni.

Tahniah kepada hanis atas pencapaian yang diperolehi. Menurut hanis, blog dia sekarang telah dilayari 16,000 pengunjung sehari. Ramai gila. Memang masyuk habis la. Blog hanis sekarang masih lagi inibelogsaya.blogspot.com tapi carian google nama hanis zalikha. Kalau hanis tukar nama domain haniszalikha.com, mesti berganda-ganda pengunjung dia. =)




artikel Metro Ahad




p/s:masih cuba untuk mempertingkatkan skil berblogging..=)

14 Responses so far.

  1. Fantasyaxx says:

    beliau sgt cantik

  2. hoho.
    best jadi dia..
    duit banyak.

  3. Qlah_pisces says:

    hohoho yeker.. ak xbeli metro ler pulak ari ni.. hehe

  4. ramai blogger update pasal dia.tak terbeli lagi metro.padahal dah petang ni. T_T

  5. ZE says:

    ciptaan tuhan..=)

  6. ZE says:

    trafik mencurah-curah ke ladang gandum, memang masyuk la..=)

  7. ZE says:

    takpe, baca blog aku jer..hehe

  8. ZE says:

    baca online je la..=)

  9. Rajafarahnabilah says:

    dia sangat cantik,pandai,baik hati dan juga low profile. :)

  10. ZE says:

    jadi la diri sendiri pun dah ok..
    itu namanya penulisan bukan copy paste..=)

Share