Salam kepada semua,



Kali ini aku nak update mengenai Gathering Geng Blogger yang akan diadakan kali ini di bahagian utara. Ha!yang mana blogger-blogger yang tinggal area Kelantan, Terengganu, Perlis, Kedah dan Penang boleh la cuba untuk join gathering ni. Yang belah2 selatan nak join pun tak ada salahnya..hehe

Gathering Gengblogger Utara

Tema:
Merah + Hitam

Tarikh:
25 Disember 2010 (Sabtu)

Waktu:
2-6 Petang

Tempat:
Taman Jublis Emas Suka Menanti, Alor Setar, Kedah
(Tertakluk kepada perubahan)


Bayaran:
RM 20 - Dewasa
RM 10 - Kanak - Kanak

**Kanak-kanak bawah 6 tahun tidak dikenakan bayaran**

Cadangan Aktiviti:
Ice Breaking
Games
Jamuan Makan
Penyampaian HadiahH

Bayaran Boleh Dibuat Di:

NO AKAUN BANK CIMB 07060004039200 (WAN NUR HANIS BT AZMAN)


**Setelah bayaran dibuat pastikan anda memaklumkan kepada beliau tentang Nama, No. Telefon dan Link Blog Anda Sekali Kepada Gadis Kampung Separa Bandar ** .


Untuk Pertanyaan Lanjut Boleh Hubungi Beliau Di:

HP : 019-4446535.
EMAIL : anyss273@gmail.com
YM : anyss_0327@yahoo.com.my


Untuk yang ingin menyertai gathering ini,

anda dikehendaki meninggalkan link blog anda di Gadis Kampung Separa Bandar



Sekarang, bahagian utara dah buat yer. Harap yang ada berdekatan tu cuba la join. Nanti jangan ada suara "Asyik buat kat KL jer, bila nak buat belah utara".








p/s:aku mungkin tak join tapi nak promot jugak aktiviti Gathering Geng Blogger ..kalau boleh, sebar-sebarkan la yer supaya ramai yang tak terlepas..
p/s:

11 Responses so far.

  1. tia says:

    nanti join yang kat ts ke tak ?
    ;)

  2. Serol says:

    adeh.aku dekat selatan lagi ni..camne nak pergi..kalau dah dekat taiping boleh la gagahkan diri..hehe

  3. Nasuhafatin says:

    oppsss,..
    sy dok selatan,..
    jauh meh,...
    by da way,.. klu dkat leh gak dtg,..
    =)

  4. ZE says:

    aku kat sel, tak pergi kot..=)

  5. Fifiey says:

    hawatttt jauhh? haha;D tak dpt den nk join..wuhuhu

  6. wahh macam best ja..
    dari rumah x sampai 3ominit.

  7. zirconia says:

    wow bestnya ada gathering. tapi kat kedah pulak ye. tak pernah lagi join gathering nie :D

  8. ZE says:

    yang ini tak pergi kot, just promot jer..=)

  9. ZE says:

    sama la kita..=)

  10. wahh macam best ja..
    dari rumah x sampai 3ominit.

Share