Salam kepada semua,



Trafik blog agak stabil setelah lebih seminggu tak berupdate kerana berkursus. Macamanapun aku cuba memperbaiki kelemahan yang ada. Kali ini aku nak cuba join contest yang dianjurkan oleh broframestone iaitu Free Domain By BroFamestone.com . Jom join, sementara masih sempat..=)

contest brofamestone

Senang jer nak join. Sebelum anda join contest ini, sila pastikan anda mematuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan. Antara syaratnya ialah :

1. Mesti seorang blogger yang mempunya blog & facebook.

2. Warga Negara Malaysia [kene buang or under tahanan ISA x dibenarkan masuk]

3. Follow page BroFramestone In D'House

4. Anda tahu pasal contest ini & tidak kemut untuk berkongsi dengan member-member yang lain [jangan tamak]

5. Dan anda bukan orang yang bekerja dengan Nuffnang.


Apa yang korang perlu buat?

1. Buat entry dengan tajuk "Free Domain By BroFamestone.com"

2. Letak pic di atas di dalam entry korang.

3. Letak link ke entry ini.

4. Terpenting sekali [tugasan]. Teka jumlah yang bro nak cash out pada 30 November 2010.

Brofamestone ada bagi hint untuk memudahkan lagi tekaan korang.



Hint 1 : Gambar print screen di atas diambil pada 24 November 2010.



Hint 2 : Gambar print screen di atas diambil pada 10 Disember 2010. Ini sebagai rujukan.

5. Tag 5 orang rakan blogger [pastikan mereka blogger]

6. Cuma bubuh ayat ini dalam entry korang.



Contest dari BroFramestone

Tekaan nuffnang yang Brofamestone cash out adalah anggaran dalam RM628..hehe

Tag 5 orang blogger

1. : tALe Of mY LiFe :
2. Princess's Life
3. Life is iether a daring advertise or notbing
4. Erin Azizan al-Mashoor
5. I'm a W.I.F.E



Klik pautan ini sebelum 12 Disember 2010 pukul 11.59 malam.











p/s:jom pakat ramai-ramai join contest ni..=)

4 Responses so far.

  1. framestone says:

    Thank zack

  2. ZE says:

    terima kasih..=)

  3. ZE says:

    harap mengena la yer..keke =P

Share