Salam kepada semua,



Ok, blog tak boleh lama-lama cuti. Nanti trafik tidur dan susah jugak nak kejutkan nanti..hehe Kali ini aku nak buat sedikit pengumuman. Laman web gengblogger.com sudah boleh diakses tanpa rasa takut dijangkiti malware . Betul ke? =P

gengblogger

Setelah berbulan-bulan laman web gengblogger telah diserang malware , akhirnya telah disahkan bebas dari malware .

gengblogger

Pengesahan ini dibuat oleh admin gengblogger sendiri. Tapi aku dah cuba tick yang malware detection guna google chrome, mozilla firefox dengan internet explorer. Keputusannya gengblogger.com dah tak ada keluar page malware detection. Tapi tak mustahil gengblogger.com akan diserang balik sebab ianya tak mustahil akan berlaku balik. Harap-harap gengblogger sentiasa ok la yer.

gengblogger

gengblogger

Alang-alang dah boleh akses, singgah2 ler profail aku kat gengblogger.com yer..hehe Lepas ni boleh la ping entry terbaru dekat gengblogger tanpa rasa risau dengan ancaman malware ..=)

gengblogger

Harap lepas ni gengblogger.com tiada masalah dan terus maju dengan menaikkan blogger-blogger berbahasa Melayu.








p/s:ada lagi ker yang tak kenal dengan laman web gengblogger.com ni? =)

20 Responses so far.

  1. zirconia says:

    dah ok sepenuhnya ke nie? takut je nak singgah sebelum nie :D

  2. boolat says:

    a'ah baru semalam perasan hehe

  3. yep..malam tdi dapt tau gb dah ok..best!!! hikhik

  4. Admiral Hafiz says:

    Teringat kenangan masa awal2 berblogging
    slalu giler bukak GB

    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

  5. dah oke ea!!..baru tau nie..tQ~

  6. seriuos dh selamat??? =="

  7. huiii mmg lama gile x masuk GB bfore ada malware pon mmg x masuk dah GB

  8. Miss Mirror says:

    Ooo iyer ke? Bagus la.. lama betul tak ke sana.

  9. Ainatikazailani says:

    bestnya dapat kawan kawan dikalangan bloger ni...hiw hiw...=)

  10. ZE says:

    dah ok dah..=)

  11. ZE says:

    memang baru semalam disahkan..=)

  12. ZE says:

    sekarang tak bukak lagi ke?

  13. ZE says:

    ur welcome..=)

  14. ZE says:

    tak la serius sangat..huhu..tapi admin GB dah sahkan bebas..harap-harap ok la..=)

  15. ZE says:

    sekarang dah boleh masuk..=)

  16. ZE says:

    jom ke sana..=)

  17. ZE says:

    memang best..lagi best kalau dapat berjumpa..=P

  18. afrayuri says:

    Oh la la! :D

  19. Surihati_ku says:

    salam kawan..
    Alhamdulillah semua telah kembali pulih sedia kala.harap pasni perkara yang sama tidk berlaku lagi...

    seb kat situ byk bloger2 berkumpul ;)

Share