Salam kepada semua,


Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. Hampir 2 minggu tak berblog. Seminggu sebab perkhidmatan Broadband tidak dapat digunakan di kampung dan seminggu lagi dalam mood raya. Rasa macam nak berblog tapi tak jugak nak berblog..haishh





Seminggu sebelum raya, broadband tak terusik dan dibiar berhabuk kerana kampung aku di Sabak Bernam tiada perkhidmatan wireless. Jadi, game je la aku sentuh. Walaupun tangan gatal nak menaip.

Seminggu lepas raya, asal baru nak bermanja dengan blog jer nak pergi raya. Bila malas nak on9, tak jadi lak pergi raya. Adesss. Seminggu raya mesti semua sakan bercerita suasana hari raya di tempat masing-masing..haish


Raya tahun ni...

Alhamdulillah la, semua berjalan dengan lancar. Nak kata best sangat pun tak, nak kata tak best pun tak. Kira raya tahun ni agak meriah sedikit berbanding tahun lepas. Tahun ni adik ke2(angah) dapat jugak beraya bersama-sama setelah 2 bulan hanya beraya di Sabak Bernam.

Angah belajar di UITM Seri Iskandar, Perak. Disebabkan ayah aku tak larat nak ulang-alik, angah hanya beraya di kampung Sabak Bernam sahaja. Tahun ni pecah la rekod dapat beraya bersama-sama.







p/s:Harini dah balik umah sewa di Ipoh..rasa malas sangat tahap gaban..mood nak belajar masih belayar ke laut..arghhh

12 Responses so far.

  1. sabak bernam?
    kg nenek aku tu...
    (tetibe plak)

  2. Nabiel says:

    hehehehe~
    dah lame tk menaip yea bro??
    besok mesti malas nk bangun..huhu

  3. zirconia says:

    duduk ipoh eh ZE? dekat tak dengan politeknik ungku omar?

  4. ZE says:

    bukan sekadar dekat, memang belajar kat politeknik tu pun..=)

  5. ZE says:

    kg nenek ku juga..=)

  6. ZE says:

    jangan kata besok, esok lusa dan seterusnya..=P

  7. zirconia says:

    oh, belajar kat situ ke? tau tak kat situ ada kuarters utk kakitangan ke tak?

  8. ooo..sabak bernam tu kat area mane?BNO?Pt.Baru?laen2?

  9. ZE says:

    sg air tawar..=)

  10. zirconia says:

    baca entri saya esok. hehe.

  11. dekat la tu,umah nenek ku kat parit baru..
    dekat gak la ngan poli kt blkg tu..huhuh..

Share