Salam kepada semua,



ZackZukhairi bukan Zack Entry. Semalam berlangsung sudah Gathering Gengblogger Berbuka Puasa Di Dataran Shah Alam . Ni pun badan masih penat sebab balik lewat sangat. Lebih-lebih lagi aku yang hanya naik motor dari Semenyih ke Shah Alam mengambil masa perjalanan 1jam lebih. Sebelum kemunculan entry mengenai gath, aku nak cerita dahulu kes yang aku rasa bukan baru bagi aku..=)

zackzuhairi



zack entry

Terang-terang ada perbezaan antara header blog zack entry (ZE) dengan zackzuhairi (ZZ) . Nak nampak lagi perbezaan, boleh klik header yang ada di atas. Boleh nampak perbezaan yang ketara. Kalau tak nampak juga, boleh la buat entry "Aku Tak Dapat Nak Bezakan Yang Mana Satu Zack"..kehkeh

Ceritanya begini. Semalam balik dari gath, terus bukak laptop. Antara yang aku bukak dulu ialah dashboard blog, facebook dan ym. Bila aku bukak ym, ada seoseorang telah add aku dan aku pun accept je la. Saksikan sendiri perbualan diantara peminat zackzuhairi (ZZ) dengan aku yang telah dipendekkan..=)








Itu saja ok demi menjaga identiti peminat zackzuhairi (ZZ) tersebut. Ok, ini bukan kali pertama berlaku kes tempias dari nama zack. Dah banyak kali jugak berlaku dekat chatbox gengblogger.com. Mungkin sebab ahli gengblogger tersebut masih baru dalam gengblogger. Nak kata marah, tak kot. Suka adalah..hehe

Sekarang blog zackzuhairi (ZZ) ni semakin meletop dengan video berhantu di facebook. Kenapa aku cakap berhantu? Kerana video tersebut, zackzuhairi (ZZ) telah menaikkan lagi blog dan facebook dia. Ramai sekarang asyik share video yang menarik yang dicipta sendiri oleh zackzuhairi (ZZ) . Memang meletop habis blog dia.

Kepada peminat zackzuhairi (ZZ) , selamat datang ke blog zack entry (ZE) dan ini bukan blog zackzuhairi (ZZ) ..=)












p/s:entry gathering akan menyusul selepas ini..=)

46 Responses so far.

  1. Ejaa88 says:

    waa haha aat least dpt tempias ZZ

  2. Pembebel Jalanan says:

    hahaha...biasa ar tue..kdg2 aku pun konpius..kah3..dulu laa..

    haha...

  3. hahaha.. dah agak dah.. msti confuse.. mujur time nis join gb tu belum kenal zack zuhairi.. then ZE kata jgn panggil zack takut confuse..

    Rindunye kat GB.. waaa.......

  4. first time kenal memang confuse, hahaha. Siap wish happy befday ZE. wakakakak. Aish takpe, people make mistake. *cover line*

  5. Armyrule says:

    oooo ko bukan ZZ ke..ahahaha....bergurau

  6. paansabri says:

    haha.. aku pon nak tukar nama jadi zack la..

  7. ieqa swetluv says:

    hehe.. besela tu kadang2 tertukar.. sabow jela

  8. Hai ZZ.. Eh eh.. ZE~ Kikiki.. ;)

  9. Kuyamie says:

    ha ah..dlu sy pon ter-konfius jgk ur blog dgn blog zack zuhairi.ahaha

  10. EmoraV says:

    sampai camtuh sekali eh.tapi dulu panggil zack ZZ.hehe..ZE,nanti mesti dapat jadi cam ZZ.^_^

  11. zool says:

    ha haha kesian ko.. ye lah zack zuhairy tu popular gile sekarang.. entry dia pun cute2.. tu yg ramai pompuan carik tu.. ko pun kena tempias gak

  12. Syima says:

    hahaha..lawak2..
    kan dh kompius...
    tp kte tetap follower 2-2 zack..
    ngee~

  13. ololo~ shiann...anda dibayangi oleh ZZ..isk3...

  14. Wawaa Shah says:

    awesome...!

  15. chuck says:

    hahaha...publisiti tu...

  16. Lassiegewdix says:

    ni rase nak tuko name gak .
    zacklassie .
    auuuw ~ HAHAHA *motif ?

  17. Nabiel says:

    hahaha~
    dri dlu owg igt ko kembo dia laa...
    nway, ak rse yg nk dtg mlm tuh mmg zack zukhairi laa..
    tp dia xjdi dtg..huhu

  18. zirconia says:

    hehe..ada jugak yg konfius eh?? ok lah tu, boleh naik gak traffic zack entry nie kan??

  19. Atokpantera says:

    wah bro ney pon maen ff barclays la, aku dah join, jumpe kat ff plak kite lepas ney ;DD

  20. hye ZE

    kuciwa seyyy ZZ takde time gath

  21. Syima says:

    suda tau sape tuan empunya badan yg 'kipas' dgn ZZ itu...
    kuikui~

  22. ZE says:

    ann memang..=P

  23. ZE says:

    tukar jangan tak tukar..hehe

  24. ZE says:

    memang bersabor..=P

  25. ZE says:

    hai..hai..hehe

  26. ZE says:

    dulu memang..=)

  27. ZE says:

    insyaALLAH..=)

  28. ZE says:

    kene tempias pun jadi la..=)

  29. ZE says:

    hai wawa..=P

  30. ZE says:

    wah!sesuai..hehe

  31. ZE says:

    mungkin kot..

  32. ZE says:

    naik la jugak..=)

  33. ZE says:

    kira betul la yer blogger yang ditunggu itu adalah ZZ??

  34. ZE says:

    ku orang pertama taw..kehkeh

  35. ZE says:

    menumpang..=P

  36. Ilah_1612 says:

    haha
    saba jer la

  37. Ainin_87 says:

    hehe.. nama dah nak sama kan

  38. E_car_manjer says:

    hehe kena tempias org fofular okay la tu broo. hahaa

  39. aku azreen says:

    tempias org femes...

Share