Salam kepada semua,


Ini entry semalam(isnin) punya post, tapi ada komitmen yang perlu diselesaikan. Jadi, terpaksa diupdate pada hari ini. Macam biasa, kalau aku nak buat kerja tugasan berkumpulan aku akan berkumpul di satu tempat di mana semua ahli kumpulan boleh berjumpa. Jadi tempat pilihan aku pada kelmarin adalah Restauran Sahul di Pekan Razaki.Dipendekkan cerita, aku hendak mencari bahan tugasan di internet. Sepatutnya, nama wifi restauran ni sahul tapi tak ada pulak. Yang ada wifi tah dari mana lak datang. Sila tengok gambar di bawah.

Nama memang dah cukup power dah. Mewas-waskan kami yang hendak klik. Tapi hanya sekadar ada jer. Bila klik, dapat connect. Tak boleh jugak nak on9 tu. Line bukan main penuh lagi. Terpaksa la aku pakai maxis broadband.


Hape haram jadah guna nama wifi macamtuh. Kalau boleh on9 takpe la jugak. Ok, tamat cerita wifi.Aku dapat award dari cik kiah ..=)

Walaupun aku dapat award, tapi aku rasa aku masih tak layak dibarisi dengan blogger seperti justkhai atau joegrimjow. Terasa terlalu kerdil lagi. Papepun terima kasih kepada pemberi award.. cik kiah
Minta maaf, ini hanya entry kosong tak ada makna..[kepala serabut]p/s:nisfu syaaban hari ini..selamat berpuasa semua..=)

7 Responses so far.

 1. cikTi says:

  apekename line tenet tuh..

  nk mencarot pon agk2la.,.
  xde arah tol

 2. Misssofia87 says:

  hahaha..

  aku ingatkan ko yg mencarut,,,

 3. maisyara says:

  nama nak gempak, tapi tak leh on9 erk? hahaha xD

 4. Diraja22 says:

  harap2 tukar la nama2.. sbb nama 2 yg xleh on9 kot..

 5. ZE says:

  terpaksa guna broadband..adeih

 6. ZE says:

  tak baik mencarut..=P

 7. ZE says:

  nak tarik perhatian kot..

Share