Salam kepada semua,


Setelah berminggu-minggu program Mentor yang di ganggu dengan musim Piala Dunia 2010, akhirnya tamat pada pukul 11.47 malam(jam laptop). Akhirnya juara Mentor musim ke 4 jatuh kepada Mohd iaitu protege kepada Ziana Zain.

Mentor 4


Berbaloilah, hasil usaha Ziana Zain kerana sebagai seorang mentor yang telah berjaya mendidik Mohd hingga berjaya.




Mentor 4

Nani iaitu protege kepada Azmeer hanya mampu dapat tempat ke 3 walaupun juri awam memberi 19 markah kepada Nani. Tetapi jumlah markah Nani hanya 51 markah. Adi yang merupakan abang kepada Ila(protege joe flizow) dan yang merupakan protege kepada Dayang hanya mendapat 11 markah dari juri awam. Tetapi markah keseluruhan mampu memberi tangga ke 2 kepa Adi. Akhirnya, juara Mentor musim ke 4 jatuh kepada Mohd iaitu protege kepada Ziana Zain. Terkejut Ziana Zain anak buah dia menang..hehe


Mentor 4



Cerita nak best jer, aku bukan tengok sampai habis..=P


Aku ada tengok kat laman web tv3. Kononnya nak cari gambar geng-geng Mentor 4 tu. tapi tak jumpa lak. Yang jumpa hanya chatbox secara live dengan Nas Ahmad.

Mentor 4

mula-mula tu nak join. Tapi tengok karpet laju dia macam tak nak berhenti. Naik juling dah mata. Terus aku tutup. Mana taknya, 400 lebih bergaduh nak taip siapa yang menang. Aku pun tak tau apa yang aku leh nampak dalam laju-laju tu.




















p/s: apapun tahniah kepada Mohd..sekian, wasalam..

5 Responses so far.

  1. apple says:

    hmm mentor..tak tengok.
    sayanglah nama mohd tapi jadi penyanyi.kena tukar nama lah.
    btw tahniah untuk dia:)

    jom sambung tgk fifa.HAHA

    go go spain!

  2. Leelee says:

    mentor? apa yang best ehh?
    :/

  3. tak pernah tengok mentor musim ni.

    hehe.nak jadi artis kena tukar nama glamer ek. nanti kalau berita keluar nama sebenar tak sorang pon kenal.
    "samihah tak bayar ptptn"

  4. best ke mentor kali ni???
    huhuhu~~
    x dpt tgk cz sy sentiasa x berkesempatan...
    =(

  5. mentor cm x best je.

    huhuhu.but adi tu ensem kn?aha

Share