Salam kepada semua,


Harini aku ada cerita baik punya. Tipu la kalau tak nak amik tau. Terbaik ni, baru keluar dari ladang. Ok, aku tak nak cerita panjang. Kalau berminat sila klik pada gambar.


Ariel Peterpen




















Link aku bagi salah??













ok, link tu betul. Sebenarnya aku ada link gambar jer, link download tu aku tak ada dan aku pun tak nak amik taw apa link tu..link tu dari kyo_9











Siapa la punya kerja ni. Beringatlah, jika kita mendedahkan aib seseorang di dunia, di sana kelak aib kita akan didedahkan.















p/s: puasa dah dekat, tak sampai sebulan dah pun..bersihkan la diri dari segala kekotoran..

24 Responses so far.

  1. Rammyd306 says:

    hahahaha.. ingat ade tol2 tadi. lalala =P

  2. kyo_9 says:

    oi2.. mane credit?

  3. Diraja22 says:

    jgn bro.. penyebar lg dasyat..

  4. applesakura says:

    betoi3~~~~ puasa weiiiii....xtentu lagih puasa tahun depan kite dpt rasa~ hehee

  5. Nick_irfan90 says:

    fuh! selamat aku x tekan sbb aku tau msti bkn btol pnyer... hehehe

  6. Eyenuar says:

    tajuk n3 sgt hangat...
    "jika kita mendedahkan aib seseorang di dunia, di sana kelak aib kita akan didedahkan." SETUJU!

  7. ZE says:

    kantoi di situ..hehe

  8. ZE says:

    aku dah creditkan..=)

  9. ZE says:

    tu la pasal..adeih

  10. ZE says:

    kalau klik pun, kuar website ni jer..=)

  11. ZE says:

    terima kasih..=)

  12. niseca says:

    ha. betul3. da tgk inception? ;p



    ECIZ BUDAK BAIK

  13. kakachan says:

    ade pulak nak juai collection kan.. hoho.
    betoi2. x bek aibkan orang.

  14. adeQ says:

    i dah follow,, nti hope u will follow blog i blik eh?? www.hudacass.blogspot.com

  15. dark_half says:

    tajuk yg leh buat trafik mencanak..nice one

  16. leyha says:

    haha. ariel ariel.

  17. ZE says:

    trafik jadi giler sikit dengan tajuk ni..=P

  18. ZE says:

    lari topik ni..=)

  19. Pettdnea1808 says:

    waaaaaa...dah kuar dvd bagaiiii...hebad!

  20. ZE says:

    DVD la, baru kualiti gambar..=P

  21. ZE says:

    dia makin popular..makin berjaya..=P

Share