Salam kepada semua,


Kali ni aku nak cerita sedikit jer iaitu aku dah mula menjinakkan diri dengan adobe photoshop. Header blog di atas adalah ciptaan aku sendiri. Aku cipta header ini dengan menggunakan CS4.

header blog

Walaupun tak lawa atau cantek macam blog-blog lain, tapi tidak mengapa. Aku masih dalam proses belajar mengenal apa yang ada pada adobe photoshop. Ini cuma tulisan saja. Aku akan cuba mahirkan dalam mengedit gambar. So, blog mana yang ada tutorial photoshop tu, akan ku terjah dari semasa ke semasa..=)








p/s:saya budak baru belajar, sila beri tunjuk ajar..sekian, wasalam..

18 Responses so far.

  1. Nabiel says:

    cayalah bro~
    dh terer kang buleh ajorkn aku~hehehe
    cbe ko try cs5 lak~
    ade tulisan 3d bai..hehehe

  2. ezany says:

    cantik jer aku tgk.. aku ni satu haram pun xtau nak guna adobe photoshop.. haha..

  3. ~Ann~ says:

    menyampaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah nak jugak!

  4. selamat mggunakan adobe photoshop..ehehe

  5. pu3iman says:

    praktis lagi....

    dah terer nanti...bleh amik upah buat header... :p

  6. apple says:

    nice2!
    tempah header satu:P

  7. gud ada peningkatan dctu..hahaha..t akak bgi award keyh...hek3

  8. ze dah pandai!nak satu!

  9. Sendra says:

    woi lawa siot kau buat header tu..aku langsung tak reti nak buat header se smart tu tw..nice lah..macam tak percaya je kau baru belajar guna.

    Personal : Berdiam diri bukan bermaksud pergi.

  10. uit!jgn puji lebih2..header tu guna tulisan jer..huhu

  11. zackentry says:

    bila tu? =)

  12. zackentry says:

    satu jer? =P

  13. zackentry says:

    ni masih dalam proses pembelajaran..=)

  14. zackentry says:

    aku tak taw nak download kat mana..

  15. zackentry says:

    baru jer test dalam bulan ni..=)

  16. eiysya says:

    xpernah reti nk guna photoshop..mls nk blaja pun ye jugak..haha~

  17. zackentry says:

    1 jer? =)

  18. zackentry says:

    jgn malas2..=)

Share