Salam kepada semua,



Apa yang aku nak cerita kali ni ialah cerita pawagam yang terbaru iaitu The Twilight Saga Eclipse. Keseluruhan cerita ini memang bosan. Banyak adegan cium dari adegan aksi. Ceritanya pulak membebel panjang sampai aku pun dah tak berapa paham. Yang best past aksi jer.

The Twilight Saga Eclipse


Kata cerita pontianak dengan serigala jadian, mesti la aksi tu kene lebih. Nak kata seram memang tak seram langsung. Nak kata cerita romantik hanya cium-cium jer. Serius tak best. Bagi mereka yang mengikuti perkembangan cerita ni, ok la kot.




p/s: kalau 5 bintang, aku hanya bagi 1 bintang..bosan!

26 Responses so far.

  1. atan athen says:

    hahaha....memang membosankan kot...org jiwang2 layan la kot

  2. blm tgk lagi citer nih..huuu.xbest ek?
    mmg dlm buku pun xbyk aksi.just part yg last je kan
    heee
    cant wait for breaking dawn :)
    tu lagi menarik kot sbb bella tuka jd vampire too! :)

  3. niseca says:

    nasib baik tak tengok cite ni semalam. tgk cite inception lagi besh. ngeeeeee

  4. Shakila says:

    spe la suggest nk tgk cte nih?
    huhuuhhu

  5. ZE says:

    target nak tgok citer tu gak..adeih

  6. ZE says:

    aku tak cukup jiwang lagi la kot nak tgok citer ni..

  7. niseca says:

    serius cite itu memang sangat besh. rugi woooo tak tengok. KAHKAH

  8. ZE says:

    yela sebab bella kan kawin ngan edward..

  9. hahaha.
    i like eventhough rasa macam cepat abes..
    T_________T


    hoho.
    usahalah.
    mesti dapat.
    ngah tunggu rayuan ipta jugak ni..
    rabu ni kan?.
    good luck fer us both.
    (:


    ENTRY BARU ; Baru Ni Nak Buat Review Twilight.

  10. ZE says:

    tak menyesal tak tengok..tengok download jer

  11. .copie says:

    zack hati batu. hahahaa

  12. Hami Asraff says:

    Dah tengok juga. Memang tak best pun. Huhu.

  13. ZE says:

    haha..dalam hati ada bunga, bunga raflesia..kehkeh

  14. ZE says:

    kesian kita kan..dieorang kata best, kita kata tak best lak..adess

  15. nabil_potter says:

    ye ke? macm best je...heheh...

  16. miss labi says:

    kui kui..memang..memang lelaki akan rasa bosan tgk cerita ni sebab melebihkan tunjuk body je..haha =P

  17. wahidah says:

    lepas eclipse ne rs2 nya ade smbungan lg dak????

  18. wahidah says:

    even tk tgk lg citer ne..mostly kwn2 kmen benda yg sama...tk byk aksi..byk cium2 jer..

  19. ZE says:

    cis!nanti aku akan tengok!!!ggrr

  20. ZE says:

    smoga berjaya..=)

  21. ZE says:

    kita memang berbeza citarasa..=P

  22. ZE says:

    ada lagi rasanya..bella jadi pontianak kot..

  23. ZE says:

    terima kasih kerana memahami..=P

  24. snf says:

    huh?that bad? saya tengok best giler kot.. tak follow eh dari mula? hehe

  25. Zuriatiaziz says:

    nasib bek tak g tengok kat wayang..

Share