Sudah lama aku tidak update blog..

Sudah lama aku tidak edit blog..

Sudah lama aku tidak menyapa blogger lain..

Sudah lama aku tidak menegur blogger lain..

Sudah lama aku tidak bergurau senda sesama blogger..

Sudah lama aku tidak follow entry blogger yang lain..

Sudah lama aku tidak komen entry blogger yang lain..

Sudah lama aku tidak ditegur dengan blogger lain..

Sdah lama aku tidak ping kat Gengblogger..

Sudah lama aku tidak blogwalking, blogrunning, blogjogging, blogskipping..
zack heheh



zackAkhirnya semua masalah yang selama ini mengganggu aku telah pun diselesaikan..walaupun bukan selesai sepenuhnya tapi mampu juga aku balik ke rumah..kalau tidak selesai lagi, aku terpaksa selesaikan juga..orang lain tengah, aku pulak tak cuti-cuti..leceh betul






Akhir kata..KEMBALI BERBLOG! hehe zack















p/s: Cuti tinggal 2 minngu lebih ajer..so ape plan??zack

4 Responses so far.

  1. zairie says:

    dah lame x men boling.. nanti kite men kat metro point.. earlybird.. RM 10 4 game.. =)

  2. Nabiel says:

    selamat kembali!hehehe

  3. ~kuyam~ says:

    selamat kembali zack,selamat :D

  4. Sofia says:

    welcome back!!
    zack entry ditunggu utk dikecam hebat oleh blogger2... (gurau2 aje)

    so, xde wt kenduri ke smpena kedatangan kesemula kedunia blogging? hehe

Share