sibuk dan busy




terlalu sibuk dengan tugasan


terlalu sibuk dengan kuiz


terlalu sibuk dengan ujian


terlalu sibuk dengan macam-macam hal



sampai terlupa yang aku seorang blogger..huhu










p/s:tak dapat nak bergiat aktif dalam blog buat sementara waktu...

9 Responses so far.

  1. ~kuyam~ says:

    I noe how it feels
    coz I've been experiencing the same thing

    gud luck in ur studies :)

  2. xpe..pentingkn yg mana lg penting ye..
    blogging ni bila2 je bole ;))

  3. miss labi says:

    lupa nak cakap, best of luck :)

  4. miss labi says:

    xpe la..study tu kan lebih penting drp blogging..
    kalau xde ilmu, nak blogging pun susah gk..
    btul x? hehe

  5. beLLa says:

    xpe2. setelkan tu lagi penting..
    gambateh!;D

  6. study lagi penting!! blogging bile2 masa aje.. =))
    all the best =)

  7. Nisaeciz says:

    takpe2. kami kan tetap menunggumu~ ;D



    nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat korang tentang background baru

  8. Nazra~ says:

    sila penting kan exam :P

Share