Perlawanan tumpuan minggu ini..hehe





VS





Ada sesiapa yang minat bola?hehe


Pada pukul 8.45 malam akan berlangsung nya perlawanan antara dua kelab yang sedang berebut gelaran juara liga bagi Liga Perdana Enggeris..


Menyaksikan Chelsea sebagai pasukan pelawat akan berkunjung ke Old Trafford melawan Manchester United..perlawanan ini boleh dikatakan pasukan mana yang menang, dia akan menjadi juara liga..


Kedudukan liga sekarang ialah Chelsea berada pada tempat kedua 1 mata kurang di belakang Manchester United..kedua-dua pasukan bakal berentap untuk merebut gelaran juara liga pada musim..


Berbekalkan lagi 6 baki perlawanan, Chelsea dan Manchester United gah mengekalkan kedudukan top 3 di dalam liga..tidak lupa juga Arsenal yang berada tempat ketiga liga yang masih mengejar Chelsea dan Machester United..Arsenal yang kecewa selepas seri pada lewat sebelum tamat perlawanan..info terbaru mengenai fabregas..dikatakan fabregas mengalamai kecederaan kaki dan Arsenal akan beraksi tanpa fabregas sampai akhir musim liga?


Manchester United bakal ketiadaan penyerang utama mereka Wayne Rooney kerana kecederaan buku lali semasa perlawanan dengan Bayern Munich..Didier Drogba berkemungkinan akan beraksi pada perlawanan melawan Manchester United selepas pulih kecederaan akibat disepak oleh Yuri Zhirkov semasa latihan..hehe

Antara perlawanan yang lain:






So, pasukan manakah yang akan menang?





Mancester United @ Chelsea ?? =)














p/s:kita tunggu dan lihat..jeng3x hehehe

16 Responses so far.

  1. mv medi says:

    salam...

    rase2 chelsea menang esok
    insyaAllah
    hehe

  2. alissa says:

    chelsea...chelsea...

  3. bilis says:

    2nd
    aku tidak brpa minta bola, pun tidak pndai bersukan..kau sokong apa zack.. itu juga aku sokong..lalala

  4. 2-2 team aku xsuke...
    tapi aku prefer chelsea lg...

  5. biar ape pon jadi
    MU tetap dihati..hahaha

  6. maCy says:

    sian ars xde fabregas.. na nanges! huk3

    chelsea2! xkesa la mne2 asalkn bkn mu! ;p

  7. izni says:

    wahhh..lyan bola mlm ni..
    thanks 4 the information..
    =3

  8. CikMelur says:

    ouh ya.. haruslah n9 menang jugak malam nih lawan kat stadium paroi :P


    sori selangorians..hikhik

  9. CikMelur says:

    HARUSLAH CHELSEAAAAAA!!

    (semangat sampai taip sume dalam hurup besar)

    Come on the blues..kalahkan red devils!!

    :P

  10. zahir says:

    man u mnang pnye...no rooney,no problem..

  11. Miss Rara says:

    uh.....bola..suke2...tp prefer ars...fabregas..uhuk3...tp antara 2 nie,sy sokong duwe...sape menang sape kalah...ta kesah...suke saje

  12. chelsea menang. hehehe

  13. i hate drogba! cis cis cis

Share