Salam kepada semua pembaca,


Blog aku sudah ada lencana..hehe


Lencana Blog


cantek tak??=)

korang nak tak lencana macam ni??tipu kalo tak nak..XD

First, korang kene join Geng Blogger dulu(promote GB)..hehe



pastu korang klik link ni Buat Lencana

pastikan korang tulis:
1. nama blog <----tak kesah nak letak apa, sebab korang nye lencana
2. url gambar yang korang nak dijadikan lencana
3. letak link blog korang






cepat2, sebelum terlambat..tarikh tutup infiniti..XD





p/s:dalam proses nak letak lencana-lencana blogger yang lain kat dalam blog..=)

8 Responses so far.

  1. cikTi says:

    lawa2 badge tuh,.,.




    nk g jengah GB jgklah,.
    jarang2 je pon gi intai.,

  2. ~ Ann ~ says:

    yehhh.. aku pun ada.. lupa nak share! haha

  3. awak.. cantik lencana tuh ^^,

  4. cantik sangat.nak juga buat camtu

  5. comel. wat tuk sy 1 :D

  6. fuyoo! macam bdk sekolah pulak. hehe.

    kene pakai lencana selalu la ni?
    kalau tak pengawas denda. :p

  7. Qlah_pisces says:

    haha ak nk gak...
    ne nk dpt gni..
    kehklehkeh..

  8. ZE says:

    kene tempah..=)

Share