Hai..


Assalamualaikum dan salam sejahtera..(ceh, dah macam nak wat pembentangan lak)..hehe



Sudah lama tidak update blog..adesss..sangat sibuk minggu lepas dengan tugasan yang bersepah-sepah, ujian yang penuh tekanan, kuiz yang pening-pening..ini pun ada tugasan tak siap lagi(curi masa update blog sekejap)..hehe




Dalam aku yang tidak aktif ni, aku dapat gak award..tapi agak pelik sikit..hehe


Aku dapat award ni...



beautiful la sangat..huhu

mereka yang memberi award:







tak sangka boleh dapat award walaupun lama tak update..papepon terima kasih..lagi sekali..=)




Ni yang yang kene aktif berblog balik ni..hehe






Nantikan update baru dalam masa terdekat ni yer..=P




















p/s:aku ni lelaki tapi dapat award beautiful??award handsome xde ker?? XD

3 Responses so far.

  1. beLLa says:

    beautiful 2kan subjektif bro..;p

  2. suka baca blog yang tak serabut.. ;p

Share