Salam kepada semua pembaca,

Harini, aku terblogwalking secara berlebihan. Mana taknya. Tak taw apa nak buat. Blogwalking punya blogwalking, tetiba ternampak satu contest bagi LAPTOP??Biar betul??!!!Aku ni tak pernah lagi masuk mana-mana contest, tapi terniat lak nak masuk contest. Apa yang ada pada contest ni?Jom tengok..=)





ANDA ingin menang hadiah laptopAcer Aspire One? Denaihati dengan semangat Hidup Untuk Memberi menyediakan bukan satu tapi 2 buah laptop Acer Aspire One untuk dimenangi oleh blog yang layak. Dua contest akan berjalan serentak sepanjang tahun 2010. Contest ini terbuka kepada semua blog yang ada di dunia ni (forum, kumuniti dan website tidak layak).



Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One :
1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contestHidup Untuk Memberi dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://zack-hacker.blogspot.com. (tengah cari sponsor untuk hadiah entri terbaik)
2. Follow @ http://twitter.com/denaihati
3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGIsepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru.

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya.

Sebagai tanda terima kasih semua blog peserta contest akan disenaraikan di BLOGROLL untuk berkongsi status PR4yang sedang disandang oleh blog ini. Denaihati dan Sponsor contest iaitu alansarproperties.com,www.xztly.com dan Anisha Online Mall akan umumkan hadiah untuk pemenang ke dua dan ke tiga untuk contestTOP REFERRER TERTINGGI dan PENGOMEN TERBANYAK dalam entri yang akan datang.


Tarikh Tutup
Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan
Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Sponsor contest
1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.
2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.
3. Anisha Online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia

(Kepada individu dan syarikat yang berminat untuk menjadi sponsor sila berhubung terus seperti tertera dibahagian pertanyaan)
Pertanyaan
Boleh bertanya terus melalui ruang komen, twitter @Denaihati, facebook @Denaihati atau tinggalkan pesan dicontact. Jangan lupa untuk lawat blog ini untuk melihat update terbaru.


Nota : Untuk keterangan yang lebih terang lagi bersuluh, jangan segan-segan ke blog Denaihati ok!



P/s : Saya tahu contest ni dari kawan saya, aizuddin.com




7 Responses so far.

  1. miss labi says:

    waa nk laptop! tp mcm kemalasan berkontest..isk!

  2. helena's says:

    laptop kau!gila nih.hahaha

  3. nak lappy !


    tapi Xsuke juin c0ntest :P

  4. cikTi says:

    ingtkan nak bagi pree,.

    kena join contest pulak.,,.


    payah la nih,.
    sbb cikti nih slalu x btuah.,

  5. Azfar90 says:

    Woo..laptop percuma..Nak kena dapat referral terbanyak ni...

  6. zmm1007 says:

    menarik
    tapi x sesuai untuk orang yang x gigih seperti saya.
    selamat berjuang kepada yang berminat!

  7. denaihati says:

    Terima kasih join contest ya!!

Share