Pasar malam di semenyih ada pada hari sabtu..



Hari sabtu adalah kebiasaan aku pergi ke pasar malam..selalunya aku pergi lewat petang..pergi pun tak lama, sebab aku ni malas nak duk lama-lama kat pasar malam tuh..



Menjadi kebiasaan aku akan belikan yong tau fu untuk keluarga...


Selepas tu aku masuk The Store..si Nurul lak merengek lak nak naik zirafah..

daripada dia bising kat situ, aku pon mengalah..bagilah dia naik zirafah tu..hehehe







suka dia naik zirafah..=)





ni la yong tau fu..nampak sedapkan?=P




ini kuah nyer..=)






-kenyang lak-



hehehe..=P






p/s:adeih, wsok dah balik ipoh..cuti dah habis..kembali membusykan diri balik..adesss

13 Responses so far.

  1. yong tau fu plg mantap...arrrr mleleh

  2. best nya yong tau fu!! hana kan, setiap kali klu nak beli tu..kemain tamak masa pilih..kalau ley sume nak amek..last2 tak habis. heheh

  3. best nya yong tau fu!! hana kan, setiap kali klu nak beli tu..kemain tamak masa pilih..kalau ley sume nak amek..last2 tak habis. heheh

  4. et says:

    lame x pegi pasar malam. nak tahu bakar.

  5. ~ ReD ~ says:

    lama x mkn yong tau fu. esok jugak nk gi borong kt pasar mlm..hahha

  6. iqa says:

    eh,bonda saya jugak suka pergi pasar malam tu :)

  7. mkn yong tau fu x ajak

  8. zaiMi says:

    yong tau fu? my faveret tu. hehe

  9. cikgadis says:

    eh? adik rupanya..
    ingatkan anak td..
    "da besar anak dia.."
    bila tgk gmbr
    skali tgk entri sblum,
    eh? adik rupanya...
    HAHA

  10. huu nampak sedap, tapi chelsea macam tak berapa sedap sekarang... Liverpool lagi la teruk he he...

  11. cikTi says:

    apesal mcm plek je yong tau fu tu?

  12. nursarah says:

    yong tau fu hanya best kalau kuah dia power!

  13. pergh!
    tengok je da terliuq...

    ^____^

    p/s:
    lama dah x berkunjungke pasar malam....T_____T

Share