petang sabtu lepas, dengan mengisi mase lapang yang membosankan lagi panas..huh!

ak dengan
ZairieDinzly telah berentap di medan bowling di Jaya Jusco Ipoh, Perak...



ZA dikaunter pembayaran, sampai2 terus pegi ke kaunter pembayaran.. ZA potong barisan tanpa rasa bersalah..hehe



inilah kasut yg ak pakai, cantek tak?(kalo baling masok longkang jer, tak guna gak kan?)=P



sudah sebulan meninggalkan dunia bowling..huh


rase macam dah tak reti main pulak(risau asyik masuk longkang)..adeih




walaupon berada diluar dunia blog, kami masih mengunakan name ZA dengan ZE ..senang sikit, xyah pnjg2 nickname..hehe




pe lagi, ZA pon memulakan balingan terlebih dahulu sebab die suka baling dahulu..aku suka baling lambat-lambat, sebab nak amik aura dulu..hehe

ha!ni yg nak citer ni..gossip2 panas..nak taw pe die??sila scroll ke bawah k..ini edisi terjah oleh diriku sndiri ok?hehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



ha, sape mengorat sape tuh?hehe..leh lak die berjejak kasih sedang ak kecewa dengan perlawanan pertama..cis cis cis

keputusan perlawanan bowling

game pertama
ZA = 109
ZE = 80

time ni frust sesangat, ak men mcm dak sekolah..cis!

game kedua
ZA = 109
ZE = 128

hahaha, ak semakin perform..hehe

game ketiga
ZA = 70
ZE = 149

ak begitu cemerlang sekali..hehe..ak xtaw kenapa dengan
ZA , mungkin si gadis tuh dah pulang n ZA tak dapat nak tumpukan perhatian..hahaha(dah menang macamni la gaya aku)=P















p/s:minggu ni nak men bowling lagi..=)

16 Responses so far.

  1. owh..p men x ajak aku pown...

  2. wah aku nak maen ngan ang ZE~!

  3. et says:

    tangan sye pengkor.xreti maen bowling.kena sipi je.xpernah nyer strike.ahhhh..sye benci!

  4. nti ajk sy g main bowling..
    kita lawan..
    tp sure sy kalah..hahahah ;)

  5. sy x pernah main bowling. sekian. haha!

  6. ~ ReD ~ says:

    kasut putih tu chantek woo~

    ahaks.. tunjuk terer depan awek la tuh pasal tu menang.ngeh3.

  7. waa...not bad huh ZE..ke rezki je?? hehe..

    panas betul kan skarang..aku gi karaoke @ cari tempat2 sejuk bila da tak tahan duk umah...nk psg aircond je bil naik pulak.. ;)

  8. hanis says:

    SalaAm..

    Waa.. Nanti bole la main sma2.. Haha..

    Skor nis paling tinggi area 130, 140 jek..

  9. gatal nye tgn lama x main bowling....
    jom la de kn tournament bowling tuk GB ni....
    huhuhu

  10. helena's says:

    cikhel menang boling semalam!!

    jom lawan jom!hahaha

  11. zairie says:

    kantoi lak aku ngah ayat.. haha

  12. Nesa says:

    x penah maen bowling..huhuh..

  13. Natasha says:

    nak join gak main bowling



    salam perkenalan dr kak tash..jemput datang ke blog kak tash

  14. Natasha says:

    nak join gak men bowling....

    salam perkenalan..jemput terjah ke blog sis yer.....

  15. wa... nostalgia dowh tmpt nie....
    tyme zaman2 mude dolu2...

  16. fatin says:

    selalu jgk g jusco ipoh..tp x penah maen boling..tgk kwn main je sbb x reti main..huhu~

Share