Entry baru!!!!=)




terkejut(konon2 la) ak melihat nuffnang harini..






terima kasih kepada yang telah meningkatkan trafik blog ini..


secara jujur nyer blog ini telah melebihi rekod peribadi blog aku iaitu lebih 100 visitor semalam..20/02/2010


"eleh, aku nyer visitor dah lebih 200 dah..baru lebih 100 nak kecoh"

mesti korang terdetik dalam hati korangkan..


rilek lar, aku baru je 2 bulan berblog..saya budak baru taw..=)


Cek duit kat nuffnang..






sedey sgt3x..huhuhu


korang, aku klik korang nye..korang pon klik la ak nyer(mintak simpati)..huhuhu



xpe, aku masih budak baru..ak kene usaha lebih..lalalala


Info terkini aku di Geng Blogger


popular ke??


popular ker??ntah lar..tak popular pon..blog pon update sikit2..lalalalalala



Follower sudah lebih 200


follower lebih 200


terima kasih semua yang memberi support kepada blog ini..jasamu akan dikenang sampai bila2..lalalala



















p/s:korang follow aku, aku follow korang..


p/s/s:korang klik nuffnang aku, aku klik nuffnang korang(rajin klik tapi orang tak klik kite nye)..sedey2


p/s/s/s:saya budak baru..sila beri tunjuk ajar..lalalalala =)














43 Responses so far.

  1. TMUkmkd says:

    lek la. aku lagi sikit.
    aku folowwers (0)
    nuff (rm10--)
    trafik (100--/day)

    :)

  2. ekeleh....
    gempak siot...
    ekekekekekekekeke

  3. ZE says:

    AN : saya budak baru la..=)

  4. zack :)

    wah. ramai followers. tahniah :)

    tp ckup2 la tu buat entry up blog sendiri. kan yang sudah dah buat entri psl ni. nnt ade pembaca yg berbunyik kang.

    selamat menulis perkara yg bernas :)

  5. hebatnyer...2 bulan dh 200 follower...jeles2...sy ada setengah bulan lg utk jd 2 bln gak...xsempat kejar..huhu...

    nuffnang kita sama...sy RM4.15...mcm nk tukar innity jer...ngarut la nuffnang...

  6. ZE says:

    nurul : sifu sudah menegur..terima kaseh..=)

  7. ZE says:

    HP : kite geng la yer..=)

  8. monica says:

    saya pon bdk baru..:)

  9. ZE says:

    monica : keep blogging k..=)

  10. pirahhhh budak baru knon....

  11. Fadzli says:

    sedih aku ngn result yg ko show tuh Ze.. aku lagi sikit.. (nanges jap) hahahaha...

  12. ZE says:

    AN : percaya lah..=)

  13. ZE says:

    MF : ceh, nak nanges g nek lori lar..ahaks =)

  14. puas nak cari button 'catat ulasan'..
    ahahaha.
    wahh..
    profail popular kat GB..
    piwitt..
    kalah artis..
    ekeke.
    earning sy pn xnaik2 ag ni..
    penat tgu..
    T___T

  15. ZE says:

    ann : bese2 jer..=)

  16. bagus2...
    teruskan usaha...
    :)

  17. ween says:

    congrats! aku pun kategori newbie juga. baru start last August. huu :)

  18. ZE says:

    cik peanut : thankz..tgh berusaha ni..=)

  19. ZE says:

    ween : sila beri tunjuk ajar..=)

  20. chaiyorkkkkkkkkkkkkkkkk!


    lama2 nnt banyak rr tu.


    yg pat nuff tu susah nak tulun sbb asyik tdo je die.

    mmg ghase2 nak tukar innit je

  21. ZE says:

    lolly : innit tu susah ler..visitor pon nak lbih 100 pon susah..mcmane nak diterima

  22. cikTi says:

    ehem,.

    nmpaknya bahang2 kefemesan sdg dirasai eh,,.,

    nuff kamu pon,,bnyk la jgk,.
    cikti 3 inggit lebih aje,.
    kah2

  23. ZE says:

    cikti : bese2 jer..=)

  24. Lia3003 says:

    visitors saya kadang2 je lebih 150.. lagipun seminggu x update..bila x update, memang menjunam habis..nuff plak, seminggu paling banyak dpt rM20>,.HAHA, paling sikit rm0.25..

    so, selamat berblogging, teruskan usaha..follower ramai tak semestinya fofular..kan kan..ok, bye

  25. ZE says:

    lia : saya br smlm jer lebih 100..huhu..wah!seminggu RM20!nak tips skit bleh??=)

  26. yer2...
    try 2 believe u bro..
    ^,^

  27. Bungakopi says:

    bahagi dua baru sama dengan earning nuffnang aku.

  28. ZE says:

    bungakopi : kite same baru..=)

  29. admin says:

    glamer tu.. dah berapa kali duk kat atas tu eh.. ada tips ke ? haha

  30. ZE says:

    admin : saya bdk baru..=)

  31. Sendra says:

    aku pun budak baru..minta tunjuk ajar ehh zack..

  32. ZE says:

    sendra : kita sama2 baru..=)

  33. uNIqIKA says:

    zack, ika klik nuff ni k. nnt klik ika punya. br jer tu ltak nuff. klik byk2 kali

  34. bunga says:

    zack, aku da lama blogging. tapi baru bernuffnang. dala nuff bagi aku ciput gila. salam singgah jugak! i click u, u click i. haha

  35. ZE says:

    bunga : ok..=)

  36. waaaa..nak jugakk!
    kasi sket..skett jek..hehehehe

    tahniah..aku blum capai lagi target..huhu

  37. ~ ReD ~ says:

    eit...thanx follow...saya dh add ur link @ my blog list;) salam perkenalan;)

  38. Stargone says:

    Walaupun aku bukan seorang nuffnanger, tapi aku selalu jugak klik kat iklan yang ada kat blogger blogger semua.

    Dan ketika aku sedang menaip ni, sempat jugak aku klik kat iklan digi yang sedang promote blackberry tu. Nak usha gak apa plan digi ado sekarang ni. So, sekarang boleh senyum okeh? :P

  39. ZE says:

    stargone : thankz??=)

  40. hihi ZE aq pon click yang ko nyer click la aq blik..hehe grau..je..hehe hurm
    aq xkisah sape yg klik or xklik sbb aq nk org view blog aq n followe je..tu penting

Share