Entry kali ini akan menggunakan bahasa kesat yang jarang aku gune dalam kehidupan harian..


Mungkin ada orang dah taw dan mungkin aku yang terlambat...


Elok2 semlm harijadi aku.....


Semlm aku terjumpa website ni dgn tidak sengaja..


Apa yang aku tidak puas hati adalah website ini menghina Islam dengan rase tak bersalah..


Profail pemilik tersebut menggunakan perempuan yang bertudung..


Tetapi dia mengutuk Islam!!!Mengapa perlu begitu???!!!!!


C****a punya blog ngan empunya blog tuh...


B*****t, main sedap kutuk jer agama orang..


P*****k, aku jumpa empunya blog ni memang aku bunuh tanpa belas kasihan..


L****u la, ko nak murtad ke nak kafir tak payah la kutuk2 agama laen lak..s**l la!!!!!!!!!!!!!


Ko memang dah lebih ni..B**i!!!!!!!!!!!!Kurang Ajar betul!!!!!!!!!



Rasa marah dan geram aku membuak-buak selepas aku membuka website tersebut..

Korang klik gambar di bawah...





Website ni memang ramai pengunjung....


S**l!!!!!!


Aku tak puas hati la!!!!!


Die terlalu melebih-lebih...


Sesape yang pandai hack website tolong hack blog ni!!!!!!!!


Tolonglah!!!!!!Tolonglah!!!!Kalo aku pandai hack aku akan hack ngn orngnye skali..siot betul!!!



BODOH!!!!!!B**I!!!!!!P******N!!!!!!!



















p/s:website ni dari seberang Indonesia(kalo aku tak salah berdasarkan bahasa dia, kalo aku silap bgtaw aku)..aku bukan nak kutuk orang Indonesia, tapi ini bukan perkara yang remeh-temeh kerana dia mengutuk agama..aku cuma salahkan empunya blog sahaja..harap paham..




p/s/s:aku terlalu tidak puas hati..kepada semua aku mintak maaf kerana terpaksa menggunakan bahasa kasarr...harap maaf!!! *aku still tidak tenteram

34 Responses so far.

  1. Bungakopi says:

    camna nak flag blog tu?

  2. Zack says:

    fahim : jom..bgtaw kengkwn yg laen..berani die hina agama orang..

  3. Zack says:

    bungakopi : tu yg xtaw..kalo taw dah lame buat dah..

  4. ShA-RiFa says:

    huhh..
    rs mrh yg teramat sgt tgk blog tue..
    should do something..

  5. cik ekyn says:

    aku da bce da. memang shial gila wey!

  6. Zack says:

    sha-rifa : semua org akan marah..must!must!must!do something..

  7. Zack says:

    cik ekyn : die mmg s**l!!!!!

  8. ShA-RiFa says:

    ape je yg blh kta buat? mgkin ade ape2 cdngn..

    x terthn rs sedih dan mrh nie...

  9. Zack says:

    aku perlukan hacker2 yang mampu mamposkan blog die..marah giler ah..s**t la die tuh..

  10. cikTi says:

    brasap betol bace blog tuh.,
    tah ape dia x puas ati sangat..

    ya Allah,,kuatkanlah hati2 serta iman kami terhadapMu,.,
    tetapkanlah kami dlm agamamu..

  11. Zack says:

    tu la pasal..
    dah taw murtad tuh, tak yah la nak kutuk2 lak..
    amin......

  12. Sesumpah says:

    agakla weyh
    tak cukup ilmu tapi mahu ngutuk

    doa jelah tuhan bagi hidayah kat manusia tuh

    aminn

    ;/

  13. huhhh!!! mmgg shit lah org punye blog nih. suke suki jek..puii puiii

  14. Zack..zie nk gak tempek ttg website shit sial nih dlm blog zie. sumpah...giler berapi zie bace blog die. dasar ahli neraka sialan!!! huuuhhh!!! sakit ati aku dgn penulis blog tuh

  15. aku pun pernah tengok..
    cam si*l nak mati.
    peh.
    tergugat seyh..


    harap dorang dapat BALASAN.

    T___T

  16. Bungakopi says:

    eh sepatutnya benda ni dah heboh dlm paper. ini la karikatur yg pling menghina Islam. memang macam haram tuan punya blog tu. knp masih senyap ya?

  17. Zack says:

    redblooodsnow : kamu dialua-alukan..

  18. Zack says:

    cik : xleh hrp2..die mmg patot kene balasan..melebih sgt dah

    bungakopi : rasenye pihak luar byk yg xtaw..

  19. kalau tak suka tak perlu lah nak kutuk2. dia mesti nak mintak publisiti tue..

    mintak2 dia dapat balasan yang setimpal,

  20. Zack says:

    fadhlinaafifah : harap2 la..insyaALLAH..

  21. happy blate bday yeah? hehe..

    ape2 pown, kite bawak sabar.. jgn ssekali kluarkn kate2 kesat.. Allah s.w.t tk suke.. ape2 pown, kalau pndai kite ban website tu.. kamu pndai ban kn?

  22. Zack says:

    maisyara : ok, thankz..

  23. Faris says:

    teruk btol websote tu!! mengutuk umat Islam... semoga Allah memberi petunjuk & hidayah kpd mereka...

  24. Zack says:

    Faris : insyaALLAH..

  25. ouh , blogg tuh i dah baca . tak silap i , dy punya folower ade sorang budak pompan bertudung juga . entahlah , myb i salah pandang .

    dah , i tak nak baca blogg tuh lagi . benci ! benci ! sakit hati tgk gambar kambing biri biri & manusia & whatever tuh !

  26. Zack says:

    btul tuh..tak mampu nak tgok lg..marah teramat sgt..berani die wat mcmtuh..tunggu la balasan ALLAH nnti..br die taw betapa tinggi ngn bumi..

  27. DaHLia says:

    aku pun tetiba rasa nk menyumpah seranah...huhu mudah2an dia dikenakan balasan setimpal

  28. ~ ReD ~ says:

    jumpa jugak blog ni...gila2 rasa marah tapi sampai tak terkata marahnyer...astagaa...apa la..org camni pun wujud...

  29. ZE says:

    tu la psl..ceh blogger tuh

  30. Omar says:

    aku sebenarnya dah jumpa blog tu.. masalahnya blog tu pakai wordpress.com..kalau pakai self-hosted..dah lama mampus dah..

    nak suspend pun payah sikit coz kita kena report secara manual kat pihak pengurusan wordpress..memang chelaka betul la..

    gambar perempuan pakai tudung tu aku rasa sajer jer..bukan betul pun..

  31. taw xpe..kutuk agama orng ngan pakai tudung..mmg kurang ajar la kan..cet

Share